top of page
Om_Oss_V1.jpg

" Vår suksess er bygget på erfaring og det å ha fokus på å alltid være proaktive med et sterkt ønske om å levere det lille ekstra. Våre ansatte er engasjerte og kvalitetsbevisste fagfolk. Drammen Vaktmesterkompani brenner for å skape trygghet og kostnadseffektive løsninger "

Vi er der når bedriften trenger en erfaren og kortreist vaktmesterpartner til oppfølging og drift av infrastruktur.  Vi stiller også gjerne når du trenger en hjelpende hånd med snørydding og plenklipping rundt egne husvegger.   

Drammen Vaktmesterkompani er etterspurt og i sterk vekst. Med utgangspunkt i Drammensområdet dekker vi allerede Eikerbygdene, Sande, Svelvik, Lier samt Asker og Bærum. Vi kombinerer effektivt langtidsavtaler med bedrifter med enkeltoppdrag for private og har alt av relevant utstyr og kompetanse tilgjengelig. 

Vi har et nettverk av samarbeidspartnere innenfor lokale håndverkerbedrifter og tilbyr prosjektledelse når det skal gjennomføres utvidelser og rehabilitering. Vi er kjent for solid erfaring og det å ha en stø hånd på rattet. God prosjektledelse sikrer god oppfølging, trygghet og et kostnadseffektivt resultat.  

Vårt Team

L1130088-Edit-2.jpg

Roger Anton Langaard

Vaktmester

L1130093-Edit-2.jpg

Øyvind Langset

Tømrer

bottom of page